Öneri ve Şikayet

Hakkımızda

1996 Yılında Eren Gazi Tıp Merkezi olarak Küçükbakkalköy de hasta kabulüne başlayan kurumumuz 2014 yılından itibaren Eren Hastanesi olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Hastanemiz 3200 m2 alanda; 11 yeni doğan yoğun bakım yatağı, 4 erişkin yoğun bakım yatağı, 5 acil gözlem yatağı, 27 hasta servis yatağı ile toplam 47 yatak kapasitesindedir.

Alanında en iyi doktorlar ve sağlık çalışanları ile gelişmiş teknolojilere sahip; Acil Servis, Ameliyathane, Erişkin ve Yeni Doğan Yoğun Bakım Üniteleri, ayakta ve yatarak tedavi hizmetleri veren birimleri, tam donanımlı Laboratuvar Hizmetleri, Radyoloji Ünitesi (Manyetik Rezonans Görüntüleme, Tomografi, Röntgen, Mamografi) hizmetlerini hastalar ile buluşturmaktadır.

Güçlü sağlık kadrosu ve hasta haklarına saygılı personeli ile hem halkımıza hem de diğer ülkelerden gelen yabancı misafirlerimize İstanbul Anadolu yakasında bütüncül sağlık hizmeti sunmaya devam etmektedir.